O nás

Vítajte v našom internetovom obchode, kde cieľom je priniesť kvalitu z Nemecka na Slovenský trh. 

 


 

Prečo práve Nemecko

Pre niekoho, kto niekedy zavítal do nemeckého obchodu  asi nie je veľkým prekvapením rozdielna kvalita a šírka sortimentu so Slovenským. Nemecké produkty bývajú spravidla poctivejšie z hľadiska zloženia – v čokoládách nájdete viac kakaa a v pracích prostrediach viac aktívnych látok. Takých príkladov možno nájsť nepreberné množstvo. Všeobecne sa dá povedať, že nároky na výrobcov sú v Nemecku a v Rakúsku sú oveľa vyššie a tlak na kvalitu vyvíjajú hlavne zákazníci.


 

Kvalita až k vám domov

Každý aspoň raz začas zavíta do susedného rakúska a navštívy obchody ako Billa, Spar, Hoffer a ďalších len kvôli kvalite a cenám ktoré pokunajú. Takýto nákup vám niekedy zaberie aj 1 - 2 hodinky vášho času ktorý môžete využiť inak ako stáním v radách a prechádzaním regálov v obchodoch. U nás nájdete všetky potrebné veci od Pracích prostriedkov, kosmetiky, Potraviny až po cukrovinky a mnoho viac za porovnateľnú cenu a kvalitu s tím rozdielom že vám to doručíme až k vám domov kdekoľvek na Slovensku.


 

Sortiment

V našom e-shope ponúkame hlavne značky ktoré su overené nami aj našimi zákaznikmi. Pri výbere nového sortimentu dbáme hlavne na kvalitu zloženia a cenu tak aby náš zákaznik dostal len to najlepšie zo Západného Trhu za tie nejvýhodnejšie ceny. Pravidelne sa snažíme priniesť niečo nové do našho výberu, aby ste si mali z čoho vyberať. Aktuálne máme v ponuke viac ako 1000+ rôznych Produktov z Nemecka. Tovar ktorý je aktualne na našich stránkach dostupný, je pripravený na odoslanie až k vám domov. 


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz